Tripp trapp

Ivar fick en Blocket-fyndad Tripp trapp för en vecka sedan. Jag hittade den, mamma och pappa hämtade den i Filsbäck när de var på väg hit och sedan fick jag inte betala pappa för den – tackar, tackar!

Tripp trapp-stolarna är klättervänliga, och det är förstås inte av en slump, men det är inte enbart av godo när man har en klättertokig och dödsföraktande ettåring.

Bygeln fick vi plocka bort direkt eftersom den gjorde klättrandet onödigt farligt, men å andra sidan blev det då väldigt lätt för den lille marodören att klättra upp på bordet. Så här såg det ut hos oss förut idag:

Ivars barnstol står på köksbordet.
Han klättrar överallt, på allt och blir fullkomligt rasande när vi hejdar hans framfart.

Först funkade det att ställa barnstolen tätt mot bordet, men efter några dagar lärde han sig att dra ut den och sedan klättra upp. Idag ledsnade jag och ställde upp stolen på bordet, ackompanjerad av illvrål från lillen. Ungefär en kvart efter det lyckades han för första gången klättra upp på en av våra köksstolar och tog sig upp på bordet den vägen.

Nästa vecka börjar Jörgens semester. Jag längtar så att jag kan dö.

2 tankar kring ”Tripp trapp

 1. lisette

  haha så ser det ut här med! vi har bänkar till köksbordet och han har inte kommit upp på dem än. men tre andra stolar har numera sin plats på bord… snyggt! =)

  Svara
  1. Karin Inläggsförfattare

   Haha, det är den hippa ”inred som en småbarnsförälder”-trenden :-)

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *