Manicklar

Kommer ni ihåg manicklarna? Jag hade glömt dem alldeles men en tjej på gårdagens åttiotalsfest hade ett halsband av stora S-manicklar. Helt klart kvällens Madeleinekakeögonblick! Plötsligt kunde jag se kartan med H-manicklar i röd, transparent plast, som jag fick av faster Astrid och farbror Lars-Göran (tror jag), oerhört tydligt framför mig. My god, vad glad jag var över de där manicklarna!

Hur som helst, så här tjusig var jag igår:

20130303-200439.jpg
Det är kanske svårt att se på bilden men axelvaddarna ökar min axelbredd med en faktor två ungefär. Ursnyggt.

Jag hade glömt mobilen hemma, därav det korta, bildlösa inlägget igår – jag lade beslag på datorn några minuter på förfesten. Inte hade jag med mig kameran heller, men det togs kort med en annan kamera, så med lite tur kan jag snart visa hur omåttligt stilig Jörgen var. Han hade en fluffig frisyr som såg hemskt snabb ut, eftersom den liksom var strömlinjeformad, och så hade han vit t-shirt, jeans och kavaj i en svårdefinierad grön nyans, med uppvikta ärmar Miami Vice-style.

1 tanke kring ”Manicklar

  1. Mormor

    Minns så väl när du, A och O skulle få gå till Lek &Bo och på egen hand få köpa manicklar. Några pojkar började bråka med er så ni kom hem, vi gick tillsammans och stötte på pojkarna i affären. De fick sig en utskällning o sen ringde jag deras föräldrar som höll med om att de uppfört sig illa. Och ni fick köpa era manicklar.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *