Oro

I somras blev vår lilla Bengtsson påkörd och vi trodde att vi skulle behöva avliva honom. Hans bäcken hade brutits på flera ställen, fick jag se när han röntgades. Men katter har läkkött utan dess like och han blev förvånansvärt snabbt återställd. Började klättra i träd igen till och med. Veterinären sa att det fanns ett litet litet mellanrum i ena höftleden, vilket innebär att han förr eller senare kommer att få problem med artros. När och hur stora problem vet man inte, det kan vara allt från att han undviker vissa rörelser för att de gör ont, till att han behöver medicin, till att vi behöver avliva honom.

Senaste veckorna har vi märkt att han inte har varit sig lik. Han har alltid varit ganska tunn, men nu har han smalnat av ännu mer och han verkar liksom inte glad. I helgen såg det ut som att han hade börjat halta lite också, så idag ringde jag veterinären. Jag ska dit klockan tre med honom. Håll tummarna!

1 tanke kring ”Oro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *