100 dagar

För hundra dagar sedan startade jag om mitt bloggande och sedan dess har jag gjort minst ett blogginlägg per dag, i enlighet med Blogg100-utmaningen. Det har inte alltid varit bra inlägg, men många oinspirerade eller stressade dagar har det blivit blogginlägg som jag faktiskt är väldigt nöjd med, och de dagarna skulle jag inte ha bloggat om det inte var för Blogg100.

Jag har också passat på att ta del av nätkursen Bloggskolan. Hjärnorna bakom Bloggskolan är bloggarna Clara Lidström (Underbara Claras värld) och Frida Ramstedt (Trendenser), samt Annakarin Nyberg, som är internetforskare. Jag fick möjlighet att testa Bloggskolan kostnadsfritt i utbyte mot mina åsikter om den. Bland annat innehåller Bloggskolan tips om hur man tar bra foton – matnyttigt om man som jag inte är någon strålande fotograf.

Mycket bloggfokus alltså. Nu när de hundra dagarna är över kommer jag inte skriva de där inläggen som jag skrivit bara för att inte missa en dag, men planen är att skriva flera gånger i veckan. Så no worries – vi hörs snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *