Pannkakor med jordgubbssylt

Jag är Buzzador och får därför erbjudanden om olika kampanjer, för att testa olika varor och låta kompisar testa dem också. Senast i raden är Min frukt från Nestlé, som är ekologisk smoothie för småttingar. Min frukt består enbart av frukt och har en utflyktsvänlig förpackning i form av en ”påse” med skruvkork.

Ivar har testat båda sorterna som jag fick hemskickade – en med banan, äpple och jordgubbar och en med äpple och päron – och han gillar dem som tusan. Sambon smakade på jordgubbsvarianten och sa att den skulle passa till pannkakor, och satte sedan igång med att vispa ihop pannkakssmet.

IMG_1129

Gissa om det var populärt… Han klämde i sig två pannkakor och en 90-gramsförpackning Min frukt, vilket får ses som rätt rejält för en niomånaders bebis.

IMG_1122

Vi (särskilt jag, i ärlighetens namn) vill hålla Ivar borta från socker så länge det går och ge honom ekologiska livsmedel i så stor utsträckning vi kan, och om vi då kan ersätta sylt med ekologisk fruktsmoothie känns det riktigt bra. Sedan är de ju väldigt smidiga att ta med om man åker bort, är på utflykt etc., så det är en genuint positiv ny bekantskap!

Buzzador kommer att köra en del barnmatskampanjer framöver så registrera dig om du har småbarn och vill testa varor och tycka till om dem. Använd gärna ”min” länk när du registrerar dig: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=karab510

 

2 tankar kring ”Pannkakor med jordgubbssylt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *