Missar

20130218-104806.jpg
Igår eftermiddag tog jag, pappa, min kusin Linnea och Ivar en liten provtur för att se hur det funkade med pulkan. Ivar sov som stock så länge pappa inte stod stilla för länge med pulkan. Pulkan är ganska tung att dra så jag erbjöd mig flera gånger att byta av, men pappa avböjde. Jag tror att det beror på att han vill maxa energiförbrukningen vid varje givet skidåkningstillfälle.

Pappa fick utveckla en ny teknik att åka längdskidor, för han hade fått med sig slalomstavarna, medan längdstavarna stod kvar vid stugan. Fast det var i och för sig inte så mycket åkande – vi gick på skidorna uppför och plogade nerför.

20130218-110119.jpg
Jag hade dumt nog lämnat kameran i stugan. Det var så mulet och grått att det kändes onödigt att ta med den, men när vi hade kommit upp en bit såg vi klar himmel längre bort och ett skimrande eftermiddagsljus utgjorde en fantastisk bakgrund till de snötyngda träden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *