Sjukstuga


Idag kör jag vab-premiär. Natten till igår hade Ivar närmare 40 graders feber men jag drog vinstlotten och fick åka till jobbet eftersom jag hade trumfkortet Viktigt Möte på hand. Idag var det alltså min tur, i rättvisans namn.

Ivar är på bättringsvägen så imorgon blir det dagis igen, men det är väl snart klippt igen. Jörgen har hunnit med att vabba två gånger, och vi har båda varit hemma från jobbet på grund av att vi själva varit sjuka. Känns som att Ivar knappt har varit på dagis sedan inskolningen. Detta är tredje gången på en månad han är sjuk.

Vi sitter i soffan och läser om Pettson och tittar på jag-vet-inte-hur-många avsnitt av Lilla spöket Laban. Han säger ”Laban Laban Laban” tills jag har plockat fram iPaden och kört igång ett avsnitt. När han vill att vi ska läsa Pannkakstårtan säger han ”tårta” och när jag frågar var tårtan är så pekar han på gubben Pettson.

Medan vi myser i soffan jobbar killarna från Söne rör med bergvärmeinstallationen och drar om rören i före detta pannrummet, som nu ska bli tvättstuga.

1 tanke kring ”Sjukstuga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *