Med förhoppning om en god fortsättning


Inskolningen går fortfarande bra och jag har en mycket behaglig tillvaro. Det är otroligt lyxigt att lämna Ivar på förskolan och sedan få åka hem och göra saker ifred. (Vad snabbt allt går när man inte har en ettåring med sig!) Sedan är det ju väldigt mysigt att hämta honom efter ett par timmar eller så, när han har lekt en massa och haft det skoj. Det här skulle jag kunna vänja mig vid… Men på måndag börjar allvaret och den löjligt stora mängden pendling för min del (Lidköping-Göteborg) kommer att äta upp alldeles för mycket av vardagarna.

Jag hoppas att det går bra, att Ivar fortfarande gillar förskolan när han blir lämnad tidigt och hämtad sent och att jag och Jörgen inte tappar bort varann i vardagskaoset.

Håll tummarna för att jag får ett uppdrag som gör att jag kan jobba mycket hemifrån!

1 tanke kring ”Med förhoppning om en god fortsättning

  1. Mormor

    Åh, mitt hjärta smälter. Att han är så stor redan kan man ju inte fatta.
    Och vi håller alla tummar för att du kan jobba mycket hemifrån!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *