Första badet


Idag har Ivar begått ännu en i den långa raden av premiärer. Eftersom det är sådant fantastiskt sommarväder så åkte vi på eftermiddagen till Svalnäs för att bada. Det är sand och långgrunt till förbannelse. Dåligt för vuxna och bra för barn alltså. Ivar var lite undrande och skeptisk precis när han blev placerad i vattnet men det gick över på ett ögonblick. Sedan lekte och sprang och plaskade han som om han badat i Vänerhavet i hela sitt lilla liv.

Innan vi åkte till stranden hade vi besök av kompisar som har ett barn på snart tre år och ett som är ett par månader. Vi satt i skuggan av det största äppelträdet med kaffe och nybakad rabarberpaj och hade det fint. Ivar ville förstås leka en massa med treåringen, vilket väl inte mottogs med enbart entusiasm av treåringen.


Efter allt detta lekande och badande är Ivar nu ganska spak. Han sitter bredvid mig i soffan och kollar på I drömmarnas trädgård medan han dricker sin äggmjölk och klipper med ögonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *