Sommarvärme

Ivar i sin nya keps
Idag är det sommarvarmt och jag och Ivar är ute i solskenet. Ivar har lärt sig att klättra över stolarna som vi brukar barrikadera trappan till farstubron med så de fick jag plocka bort. Han blir vansinnigt arg när han inte får klättra upp och jag blir ganska trött. Idag har vi testat både solhatt och keps och båda sorterna sliter han av sig.

Vi har börjat göra i ordning våra eftersatta grusgångar och fick en stor hög grus hemlevererad igår. Jag har kört några skottkärrelass från högen, som ligger på baksidan, till den första delen vi har täckt med markduk och fixat till på framsidan, men nu när Ivar beger sig till trappan hela tiden så behöver jag passa på honom varenda sekund. Och sätta på honom kepsen en gång i minuten. Inte det mest givande man kan tänka sig.

Men det är varmt och soligt och tulpanerna blommar, det är desto roligare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *