Motorintresse

Idag har vi varit ute nästan hela dagen, och Ivar har varit på bra humör nästan hela tiden. Det är bara vid några tillfällen han fick ilskeutbrott, och det var när Jörgen stängde av mopeden och lyfte ner honom från den. Samma sak med åkgräsklipparen.
Ivar på mopeden
Han blev själaglad när han såg åkgräsklipparen för första gången, vilket är lite fascinerande eftersom han aldrig har sett en sådan förut. När han sedan satt på det och höll i ratten så vred han den fram och tillbaka och sa ”nanananana”, precis som han gör när han åker på sin gåbil.

Ivar på åkgräsklipparen
Nu verkar det råda full storm här. Jag skulle öppna för att släppa in Bengtsson, och lyckades knappt trycka upp dörren. De där lövhögarna jag räfsade ihop idag kommer nog inte att återfinnas i samma skick imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *