Födelsedagspresenter

Idag har jag och min glada unge varit på ett par loppisar.

Ivar

Det där röda, suddiga han håller i handen är en BRIO-bil som han fick i tidig födelsedagspresent av Jörgens kompis Glenn igår. Precis sådana leksaker gillar jag – rejäla och i trä. Men så är det med Glenn och hans fru, de har grymt bra koll på vad som går hem och är väldigt omtänksamma. När de hälsade på oss när Ivar fortfarande låg i magen hade de med sig beståndsdelarna till en ostbricka med tillhörande dryck, och eftersom jag var gravid fanns det bara med ostar som gravida får äta, plus att både vinet till Jörgen och flaskan med finäppelmust till mig var ekologiska.

Åter till dagens eskapader. Ivar läser inte min blogg så jag kan avslöja att jag köpte en del grejer som kommer att slås in och överräckas på ettårsdagen. Bland annat så hittade jag denna fina sparbössa:

Sparbössa som ser ut som en uggla

I övrigt köpte jag ett par skor, lite kläder och ett par böcker till honom, och – håll i er nu – en rutschkana. För SEXTIO KRONOR. Alltså jag älskar loppisar. Rutschkanan gick inte in i x-man, som min Toyota Yaris heter, så jag får åka med stora bilen och hämta den på måndag. Måste dock säga till x-mans försvar att om jag inte hade haft med mig Ivar och en vagn till honom så hade rutschkanan fått plats.

Jag köpte ett täcke också, som jag har tänkt ska fungera som filt snarare än som täcke. Det är blommigt på ena sidan och rutigt på den andra, och jag tror att det blir perfekt att linda om sig när vårsolen inte är så varm som man hoppas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *