Nya möjligheter

Idag har jag haft möte med Robert på Duva. Duva har vunnit upphandlingen om att göra om Lidköpings kommunwebb, och Robert kontaktade mig för att täcka användbarhetsbiten av jobbet. Hemsidan behöver designas om för att fungera på läsplattor och mobiler, och inte bara datorer, och Duva har fått uppdraget att göra det. Det ska bli så himla roligt att jobba med detta! För det första kommer jag att jobba ihop med ett litet företag (de är sex anställda), vilket jag aldrig gjort förut – jag förväntar mig snabba beslut och pragmatik före policy. För det andra får jag lära känna nya människor, både på Duva och på Lidköpings kommun. För det tredje har jag aldrig jobbat med offentlig sektor, så jag kommer garanterat lära mig massor.

Detta är alltså inte ett heltidsuppdrag, utan något jag räknar med att hinna med inom ramen för Jörgens föräldraledighet, det vill säga en dag i veckan. Så jag är fortfarande föräldraledig, men jag får ändå använda hjärnan. Lyllo mig!

Ikväll har jag packat väskan inför WebCoast, men jag kommer att missa starten. Imorgon förmiddag kommer jag nämligen att träffa företrädarna för Lidköpings kommun tillsammans med mina nya kollegor på Duva. från att ha haft så där en inbokning någon dag i nästa vecka till att plötsligt vara bokad på två roliga och jobbmässigt viktiga grejer samtidigt. Sjukt ovant.

2 tankar kring ”Nya möjligheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *