Magsjuka in da house

Natten till söndag kräktes Ivar en gång. Vi trodde först att det berodde på att han ätit en massa pannkaka till kvällsmat i kombination med en bedrövligt kraftig hosta. Han sov mer än vanligt på söndagen men var annars ok.

Vid lunchtid började jag kräkas. Jag trodde först att det var en oproportionerligt stor efterräkning till lördagens festligheter, tills kvällen kom och Jörgen blev rekorddålig. Då hade jag som väl var slutat kräkas. Om vi hade tajmat in våra magsjukor samtidigt så vet jag inte hur vi skulle ha klarat av att ta hand om Ivar.

Ivar har som väl är inte kräkts mer, men idag har han i det närmaste diarré. Han äter väldigt dåligt, och eftersom han var sjuk för en vecka sedan också så börjar han bli ganska smal. Hoppas att han får tillbaka aptiten snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *