11 månader

Idag är Ivar 11 månader. Han har sju tänder, han älskar Imse vimse spindel och försöker att göra handrörelserna utan större framgång, han vill nästan bara höra Petter och hans fyra getter och intresserar sig för Murre Svart (kisse!), han vill leka med katterna och pratar om dem hela hela hela tiden, han bär runt på saker så att man knappt hittar dem, han pratar mycket och gärna med gester, han tycker om att dansa och att klappa i händerna och han har ett väldigt humör. Och om en liten månad fyller han redan ett år.

Ivar

Ivar

Ivar

Ivar

Ivar

Ivar

2 tankar kring ”11 månader

    1. Karin Inläggsförfattare

      Han önskar sig en liten pool att plaska runt i när det blir sommar, badleksaker, kläder och ett par små gympadojor :)

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *