Sjukdag och sjukt störigt

Både jag och Ivar är risiga idag, med snuva och hosta och lite feber, så det har varit en vilodag. Jag har påbörjat det omfattande projektet att tvätta all smutstvätt vi hade med hem från fjällen, och utöver det har jag bara lyssnat på ljudbok. Ivar är tröttare än vanligt, vilket märktes redan igår när han sov i flera timmar i bilen, och är väldigt ointresserad av mat. Vi satsar på att få i honom välling, vatten och frukt, och vad helst han önskar i övrigt. Han har nästan lärt sig att vinka nu, så vi hårdtränar på det.

En oerhört störig sak som hänt idag är att WordPress för iOS-appen på min iPhone slutade fungera efter att jag uppdaterade till senaste versionen. Slutade fungera helt alltså.

2 tankar kring ”Sjukdag och sjukt störigt

 1. Mormor

  Men så synd om er. Är det morfars förkylning som däckat er då. Och ni som skulle åka skridskor.
  Hoppas det går fort över.

  Svara
  1. Karin Inläggsförfattare

   Ivar är lite piggare idag i alla fall. Jag känner mig orkeslös men inte så väldigt sjuk.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *