Välkommen!

 

Ivar och Karin i Laxå julen 2012

Foto: Jörgen Axelsson

Efter många om och men så är jag igång igen – välkommen hit! Jag har funderat på hur jag vill strukturera upp min domän och som en konsekvens av det samt att jag ville byta namn på bloggen så har jag flyttat till denna adress. Den gamla bloggen ligger kvar på sin plats, eftersom det inte finns något sätt att exportera inläggen (om man inte räknar copy-paste…).

Jag gjorde en omstart före jul, men p.g.a. en massa strul och velande så gör jag comeback igen. Och nu är jag här för att stanna, för jag deltar nämligen i bloggutmaningen #Blogg100 som går ut på att man ska publicera minst ett inlägg om dagen i 100 dagar. Det blir mycket Ivar förstås, och mat, hus, trädgård, saker jag stör mig på och saker jag gillar. Hoppas att du vill följa med! Följ mig på bloglovin så missar du inget :)

Följ min blogg med Bloglovin

3 reaktion på “Välkommen!

  1. Martina

    Äntligen! Jag har varit inne flera gånger på din gamla blogg och undrat var de senaste inläggen tagit vägen.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *