Fredagsmys 2.0

Nu är fredagsbubblet öppnat!

20130125-175109.jpg
Fast det är inte det som är 2.0. För ett par fredagar sedan införde vi en ny tradition här på Marbodal (ja, vårt hus heter så). Fredagskvällarna är inte längre tacokvällen, nu är det kvällen när vi provar att laga rätter vi aldrig lagat förut. Det behöver inte vara något avancerat, utan poängen är att vi lagar maten ihop och att vi testar något nytt. Och att vi följer ett recept, något som inte precis är min starka sida. Om jag inte håller tungan rätt i mun så har jag plötsligt modifierat och bytt ut och så står jag där med något som är ungefär som allt annat jag lagar. Oftast gott, men inga överraskningar. Så, denna fredag blir det tortellinigratäng. Återkommer med recension.
Ha en skön fredagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *